Tuesday, March 30, 2021

MUHYIDDIN APPROVE Dato Sri Nicky Liow Soon Hee of Gang Nicky to perform UMRAH so as to be BERSIH LIKE HIM!!! BERSIH MACAM PENIPUAN AGAMA ISLAM AL-LAH - Tuhan Matahari!!

MUHYIDDIN APPROVE Dato Sri Nicky Liow Soon Hee of Gang Nicky to perform UMRAH so as to be BERSIH LIKE HIM!!!  BERSIH MACAM PENIPUAN AGAMA ISLAM AL-LAH - Tuhan Matahari!!

SO Samseng, Pembunuh, Penyamun, Rogol, Korrupsi, Masuk ISLAM + UMRAH = BERSIH!! ...PERGI MAMPUS AND GO TO HELL IDEOLOGI AJARAN AGAMA SESAK BEGINI.

 Muhyiddin Yassin Extramarital Affair Scandal - Nika Gee Siew Yee |  FinanceTwitter

 

INI DIA RAKYAT MALU SIAL BERAGAMA ISLAM - PERGI MAMPUS KAUM ARAB MELAYU ISLAM BANGSA UMNO PAS BERSATU PEJUANG PBB GPS BN PN SULTAN -AGONG GOVERNOR HARPRAK BANGSAT NEGARA!!  TERBUKTI ISLAM ADALAH AGAMA KARUT DAN PENUH PENIPUAN.... MAKA TERIMALAH TINDAKAN DASHYAT TUHAN COVID 2021 DALAM MASA DAN MUSIM MAAL HIJRAH, EID DI SELURUH MALAYSIAL....HARI ROH MATI RAYA AKAN BERMULA TAK LAMA LAGI....HARI RAYA AKAN JADI HARI EMCO, DARURAT GENOCIDE KAUM ISLAM MELAYU BUATAN MUHYIDDIN, SULTAN -AGONG, PN, BN BANGSAT NEGARA!!


BERTUBI - TUBI  BOMB DRONE SERANGGA GILA HYBRID MUTATED COVID 2021 GENOCIDE MELAYU ARAB AKAN TERUS DILEPASKAN DAN DILANCARKAN  DISELURUH MALAYSIA, DI LAPANGAN TERBANG, PERHENTIAN BAS, TEKSI, KAMPUNG MELAYU ISLAM, RUMAH SULTAN AGONG SERTA KELUARGA PENIPU DAN PENDERA KAUM MELAYU TULIN KAT MALAYSIA...SAMPAI KE SABAH SARAWAK.

JANGAN BIMBANG COVID 2021 YANG DILANCARKAN DAN LEPASKAN DI MALAYSIA JUGA DI LEPASKAN DI MYANMAR TERUTAMA DIKALANGAN TENTERA, POLIS, PEMBUNUH DAN SEMUA YANG TAK HORMAT HAK DAN SUARA RAKYAT MACAM KAT MALAYSIA.


KEPADA KAUM MELAYU YANG INGIN SELAMAT DARI PEMBUNUHAN COVID HYBRID 2021 JENIS PNG, ENGLAND, SOUTH AFRICA HANYA PERLU KELUAR ISLAM, BERTAUBAT DAN AMALKAN AGAMA LAIN YANG JAUH LEBIH BAIK DARI PENIPUAN ISLAM + UMARAH = BERSIH!!  JANGAN DIPERMAIKAN LAGI OLEH SULTAN-AGONG Kalimah Allah SERTA PEMIMPIN DARURAT PINTU BELAKANG PM MUHYIDDIN DAN SEMUA MENTERI PN BN YANG JUGA AMALKAN IDELOGI CAMPUR UMRAH JADI BERSIH.....MEREKA JUGA AKAN DISERANG OLEH SERANGGA MACAM LIPAS, TIKUS, BURUNG, SEMUT, LALAT YANG MEMBAWA PENYAKIT LEBIH DASHYAT COVID 2021...PERCAYALAH AMARAM INI DAN KELUAR ISLAM KALAU MASIH ADA OTAK UNTUK BERFIKIR!!

HARAP KESEMUA MENTERI BANGSAT MELAYU ISLAM SERTA SULTAN-AGONG, IGP, GENERAL, GOVENOR  KAYA RAYA HIDUP MEWAH AKAN MAMPUS TAK LAMA LAGI DENGAN VAKSIN COVID ATAU TANPA VAKSIN COVID....INI SUMPAHAN TERHADAP GOLONGAN GENOCIDE AGAMA DAN KAUM MELAYU SENDIRI DALAM BULAN RAMADAN MENJELANG HARI ROH MATI RAYA!!

 

 

 

 

SILA BACA, CARI DAN SEBAR PENIPUAN AJARAN ISLAM SESAK NABI MOHAMMED ALLAH OLEH CHRISTIAN PRINCE!!!

 

PENIPUAN Allah(QURAN, MOHAMMED) oleh Christian Prince

131

Ayat ini memberitahu orang Islam agar tidak mengambil orang

yang tidak beriman sebagai sahabat, sambil mengabaikan mereka

yang beriman, kerana sesiapa yang berbuat demikian tidak

dilindungi Allah, melainkan anda mengambil mereka sebagai rakan

demi langkah keselamatan diri anda. Allah sendiri memberi amaran

kepada anda, dan bagi Allah semua ini adalah perintahperintahnya.

Akhir kata, seperti penerangan yang telah dilihat, orang Islam tidak

boleh berkawan dengan orang bukan Islam.

Orang Islam Boleh Berbohong Walaupun Ketika Mengangkat

Sumpah

Al-Quran 2:225 (Muhammad Habib Shakir):Allah tidak memanggil kamu kerana apa yang sia-sia dalam sumpah

kamu, tetapi Dia akan memanggil kamu memikirkan apa yang telah

kamu usahakan dalam hati, dan Allah Maha Pengampun, Maha

Penyabar. (Surah Al-Baqarah, 225)

Lagi, dalam Al-Quran 5:89 (Muhammad Habib Shakir) kita baca:

 Allah
memberi kebenaran kepada orang Islam untuk berbohong kepada
orang Kristian dan Yahudi. Dia juga berkata dia menyayangi orang
Islam yang berbuat demikian. Seorang Muslim mungkin mengaku
dirinya sahabat anda dengan mulut yang manis, tetapi sebenarnya
amat membenci anda di dalam hatinya. 

(BUKU SUCI JENIS APA YANG BUAT DAN KATA BEGINI MELAINKAN BUKU TIPU FRAUD QURAN MOHAMMED ISLAM QURAN YANG BODOHKAN KAUM MELAYU ISAM ARAB MALAYSIAL!!! KEBODOHAN AWAK AKAN BAWA MAUT KEPADA KELUARGA DAN NEGARA AWAK...HANYA SATU JALAN ADALAH KELUAR ISLAM SERTA MERTA, BERAMAI-RAMAI...SEBELUM TENTERA COVID 20,21 SERANG & BINASA KELUARGA UMAT ISLAM AWAK..SEPERTI AWAK BINASA DAN CEROBOH KUIL HINDU, KRISTIAN, BUDDAH DAN TEMPAT TINGGAL ORANG ASLI...INI RAHMAT TUHAN KEPADA AWAK...BANJIR, HIDUP SENGSARRA, LAPAR & KEMATIAN KAMPUNG DAN TEMPAT TINGGAL AWAK...SAMPAI HOSPITAL PUN TAK SELAMAT MACAM SG BULOH, KEDAH, PAHANG JOHOR...SABAH-SARAWAK...SEMUA KELUARGA DISERANG JANGKITAN COVID KORRUPSI 20,21!)

 

 

 
 

No comments: